Vælg en aktiv ferie

Vælg en aktiv ferie

aktiv ferie

aktiv ferie

Hvis du til daglig lever et sundt og aktivt liv med gode sunde vaner, kan det være lidt øv at tage på ferie og komme hjem i dårlig form eller have taget 5 kg. på. Det er midlertidigt nemt at forsætte den sunde livsstil selvom familien er ude og rejse.

En af de muligheder der er er at vælge en rejse med indbygget aktivitet. La Santa Sport er et kendt sted, men der er mange andre steder i verden, som tilbyder en aktiv ferie. Både hvis du rejser alene eller som familie.

Derfor er en cykelferie en god form for aktiv ferie

Alle kender nogle, hvis man ikke selv har prøvet det, der har cyklet Danmark rundt, ofte i regnvejr. Men hvorfor ikke skifte Danmark ud med Thailand, Sri Lanka eller et andet eksotisk land. Her er det muligt at skræddersy en cykelferie alt efter form og om det er med børn. Det kan være alt fra dagsture, til et par dage eller noget i gør hele ferie.

Det er en fantastisk måde at komme rundt og se et land på. Du har tid til at stoppe når der er noget du gerne vil kigge lidt ekstra på. Det går ikke hurtigt som med en bil hvor landskabet ofte bare suser forbi, men alligevel kommer man godt omkring. Alt efter temperament, kan man nemt og relativ billigt tilkøbe service, som en servicebil eller få ordet hoteller og måltider langs turen.

Overvej vandreture under din ferie

En anden mulighed er at vælge en vandretur. Der er uanede muligheder, både i Skandinavien, Europa eller i mere eksotiske områder som Asien. Det er nemt at kombinere en vandretur med en mere afslappende ferie, enten ved blot at vandre få dage eller ved at gå få kilometer hver dag. Det gør at det også er en god ferieform, hvis man rejser med børn.

Yogaferie er det nye sort

Muligvis ikke den mest oplagte familieferie, men hvis man ønsker en ferie, hvor man ikke alene er aktiv, men også ønsker at leve sundt og muligvis vil arbejde med sig selv f.eks. via meditation er en yogaferie et godt valg.

Yoga er en yderst effektiv sportsform og kombineret med en ofte vegetarisk og alkoholfri menu er det afgjort en god måde at holde en aktiv ferie på. Der bliver tilbudt yogaferier over hele verden og det er en god måde at få set verdenen på. Det er også muligt at rejse rundt og blot tage en time eller 2 på de forskellige steder man besøger. Især i Asien er det en udbredt måde at rejse på, hvis man ikke har lyst til en reel yogarejse med ophold på et bestemt sted.

Badeferie har altid været et stort hit

Der er mange andre måder at holde en badeferie på, end at ligge ved en pool med en cocktail ved siden af. Mange steder er det muligt at surfe, svømme eller paddleboarde. Det er 3 yderst effektive former for motion der kan dyrkes af alle. Unge som gamle og hvad enten de er erfarne eller er nybegyndere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *