Tips til rejsen med børn

Tips til rejsen med børn

Hvis du skal ud og rejse med børn, er der i forvejen meget du skal tænke på. En af bekymringerne kan være, hvilken ferieform man skal vælge. Hvis du ikke lige brænder for en charterferie på Tenerife eller et andet populært sted, kan det være svært at finde ud af hvilken ferieform man kan tillade sig at tage børn med på.

En aktivitet der helt klart kan anbefales til børnefamilier, er rundrejser eller guidede ture. På en sådan tur er der noget at lave for hele familien – og så sker der noget, selvom det ikke er lige så vildt som hvis du rejser uden børn.

Her får du et par gode tips til rundrejsen med børn.

Vælg den rigtige chauffør

Der er mange om buddet når det gælder om at lave rundrejser og guidede ture fordi de er så populære. Det er også en genial mulighed for at få så meget ud af sin ferie som overhovedet muligt. Det er især populært i lande beliggende i Afrika og Asien, hvor der ud over at være et andet klima og kultur er et helt anderledes dyreliv, hvor der er rig mulighed for at se for eksempel løver, giraffer og elefanter.

Et land med mulighed for en fantastisk rundrejse oplevelse er Sri Lanka. Her er det muligt at opleve landet helt tæt på med en privat chauffør. En god chauffør betyder meget for rejsen, så vælg derfor din med omhu. Når du rejser med børn, er det vigtigt at chaufføren har forståelse for det og derudover kender alle de bedste børnevenlige steder.

Medbring det rigtige udstyr til børnene

Når ferieformen er rundrejse, kan det være en god idé at medbringe sit eget udstyr til sine børn. Hvis du rejser med mindre børn og skal sidde meget i bil, kan det være en rigtig god idé at medbringe sin egen autostol – eller i det mindste leje en i god kvalitet. Alt afhængigt af dit barns alder anbefales der forskellige autostole med forskellige egenskaber, men det kan du læse meget mere om her. Du kan også vælge at medbringe en selepude, som yder optimal støtte til de større børn på fem til ti år. Det kan være hårdt at sidde ned i længere tid, lige meget hvor spændende det er.

Det kan også være hårdt for en lille størrelse at skulle stå op eller gå i længere tid. Hvis du så skal bære dit barn rundt, bliver det også hurtigt surt. Derfor er det en god idé at medbringe en klapvogn, som barnet kan sidde i, når han eller hun bliver for træt. Vælg en med paraplyfunktion, så dit barn sidder i tørvejr og i skygge for solen hvis i rejser i fugtigt eller meget solrigt klima.

Det er også noget nemmere at have en klapvogn med i stedet for en barnevogn, da den både fylder og vejer meget mindre. Flere klapvogne er desuden designet specielt til at rejse med.

Her kan du lære mere om klapvogne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.