Tag til Sydafrika på en uforglemmelig safaritur

Tag til Sydafrika på en uforglemmelig safaritur

Trænger I til en ferie, der er lidt ud over det sædvanlige, og som aldrig vil blive glemt? Hvis ja, er det en safaritur, I skal overveje at tage på til sommer. Det er noget, de færreste har oplevet, og det sker nok kun én gang i livet. Det er muligt at komme på safari flere steder i verden, men vil I opleve det bedste af det bedste, når det kommer til hoteller og den utrolige savanne, er det Sydafrika, I skal indstille jeres kikkert mod. Læs med her og bliv inspireret til turen samt den lange flyvetur, der uundgåeligt vil være.

Gør flyveturen lidt mere komfortabel

At skulle flyve til Sydafrika vil være en hårdt omgang. Godt nok bliver I placeret på nogle lidt større fly, end når turen går til Spanien. Dog skal I stadig være forberedt på, at det bliver en lang tur, som kan blive virkelig kedeligt. For at gøre flyveturen lidt sjovere er det vigtigt, at I husker nogle små spil, der måske kan tage lidt tid. Derudover er det alfa og omega, at der bliver medbragt noget spændende læsestof. Naturligvis kan I ikke tage for mange bøger med, da det fylder for meget i håndbagagen. Dette kan I da også komme helt udenom, hvis I benytter e-bøger. På den måde kan I læse det fra jeres iPhone eller iPad, der alligevel er med overalt. Med e-bøger er der adgang til gode bøger, uanset hvor I befinder jer på kloden – det kræver blot en mobil, computer eller en tablet. På Mofibo har de et bredt udvalg, og der skal nok være lige de bøger, I har lyst til. Blandt andet har de noget fra den kendte svenske forfatter Jan Guillou. Er det en forfatter, som I begge har interesse for, så læs mere om Jan Guillou, hvor hans bøger ligeledes kan findes.

Et utroligt dyreliv

Vælger I at tage på safaritur, kan I se frem til et møde med naturen, som I nok aldrig har oplevet før. På turen vil savannen helt sikkert blive en del af menuen, og her vil der være mulighed for at se giraffer, løver, zebraer, næsehorn, elefanter og meget mere. Sydafrika er kendt for sit dyreliv, så hvis I holder af dyr og vil se dem i deres vante omgivelser, vil en safaritur være guld værd. Når I skal afsted til savannen, er det vigtigt, at I får medbragt et kamera, så minderne kan blive foreviget. Derudover er det en god ide, hvis der bliver medbragt lommelygte, vandflasker, en lommekniv samt en kikkert. På den måde vil I være klar til turen og mødet med de fantastiske dyr.

Den vildeste luksus

Når I ikke er ude og opleve dyrelivet, vil I kunne flade ud på nogle utrolige hoteller, som I ikke finder andre steder i verden. En smuk pool, nogle komfortable og stilfulde værelser samt restauranter, der byder på smagsoplevelser ud over det sædvanlige kan I se frem til. Lyder en safaritur til Sydafrika spændende, så klik her og se nærmere på hotellerne og de mange mulige oplever, som der venter jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.