Tag på den perfekte ferie til Hawaii

Tag på den perfekte ferie til Hawaii

Hvis du har set amerikanske film og serier, har du nok set smukke optagelser af Hawaii og deres indbyggere. For mange mennesker er det en drømmedestination og indbegrebet af luksus. Du får muligheden for at opleve en helt speciel kultur og en helt fantastisk natur. Mange siger, at der ikke findes en destination, der er ligesom Hawaii. Det er i dag et fantastisk ferieparadis med den mest imødekommende og venlige befolkning. Der er derfor masser af grunde til at tage til Hawaii. Profilrejser arrangerer rejser til Hawaii – hvis du vil læse mere så besøg hjemmesiden her.

Hawaii er en del af USA, men er så langt fra amerikansk kultur, som man overhovedet kan komme. På øen møder du den oprindelige polynesiske kultur, der er helt anderledes end den amerikanske kultur. Lokalbefolkningen er meget imødekommende og du vil opleve et meget venligt folkefærd. De lever i høj grad af turister og har lært at værdsætte turister. Du kan opleve fantastiske naturoplevelser heriblandt vulkaner, fantastiske hvide sandstrande og frodig natur.

Den hawaiianske vulkanoplevelse

Når du besøger Hawaii, er det et must at lægge vejen forbi en vulkan. Der er flere forskellige muligheder for at opleve vulkaner på Hawaii. En af de mest populære udflugter går til Kilauea vulkanen. Vulkanen ligger i en national park og her er der virkelig mulighed for at få nogle helt fantastiske oplevelser. Du kan få en guidet tur rundt i national parken, eller du kan udforske området på egen hånd. Hvis du booker en guide, vil du blive ført rundt i området, samtidig med at du får sjov viden om området.

Først vil du blive ført rundt på en vandretur i byen Kalapana, som er tildækket af lava. Dette er en helt fantastisk oplevelse. Herefter kan du også få mulighed for at opleve den sorte sandstrand, Kaimu. Her skal der tages masser af billeder, for det er en helt speciel oplevelse. Når du går rundt i området, vil du opleve varmen fra vulkanerne. Du får desuden muligheden for at se røg og damp komme op af vulkanens øje. Hvis der er mindre udbrud på det pågældende tilbud, kan du måske være heldig at se flydende lava. Man får også muligheden for at lægge vejen forbi det smukke Rainbow Falls, hvor solen og vandet skaber smukke regnbuer, som har navngivet dette smukke vandfald.

Tag på ø-rundtur

Hawaii består egentlig af nogle mindre øer, og derfor er det helt oplagt at tage en ø-rundtur, så man kan opleve de mindre øer også. Hvis man tager på en ø-rundtur, skal man ofte sætte en hel dag af til turen. Den største af øerne kaldes for Big Island. Det er her, man ofte tager til. På en rundtur kan man enten opleve denne store ø, eller også opleve nogle af de mindre øer. Der venter mange spændende oplevelser på Big Island. Her skal man selvfølgelig lægge vejen forbi national parken med vulkaner.

Det er et must at se vulkaner, når man besøger Hawaii. Der er dog også mange andre spændende ting at opleve. Du kan f.eks. opleve frodig regnskov og smukke sandstrande. Der findes også mange kulinariske oplevelser på øerne. Du kan f.eks. smage på lokal kaffe og te. Du må heller ikke snyde dig selv for at smage den spændende og smagfulde lokale mad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.