Tag en weekendtur til København

Tag en weekendtur til København

Tag en weekendtur til København

København. Du er kun alt jeg har. Når dine tusinde øjne lukker i og mørket maler dig uendelig.

Sådan lød ordene, da Ulige numre lod sin opfattelse af København spille gennem de danske radiostationer. Det er velment. København kan noget helt specielt. Kanalerne som skulle efterligne vandet i Amsterdam, har givet byen et særpræg, der danner rammen for byens mange indbyggere og de uendeligt mange turister, som strømmer til byen for at tage på den eftertragtede kanalrundfart. Herunder kan du få en kort guide til en god weekendtur til de tusinde øjnes by.

En overnatning, der vil betage dig

København er spækket op med forskellige hoteller, hvor du kan trække dig tilbage efter en lang dag med nye indtryk. Trods du formentligt er ude i byen det meste af dagen, så er det bestemt værd at bruge en ekstra pengesum på din overnatning. Det vil fuldende din tur. Tag en overnatning på Plaza og bliv taget tilbage i tiden til mørke vægge og bløde gulvtæpper, brune møbler og varme lamper. Er du til lys og god udsigt, kan du tage en overnatning på SAS Radisson med skyline udsigt udover hele byen. Få et overblik over Københavns gader og bliv vækket af solens første stråler, så du er klar til at indtage en ny dag.

Til vand, til lands eller på farten

Der er mange spændende ting at opleve i København og der kan ind imellem godt være langt imellem dem. Som de fleste andre storbyer, så er der uendelige muligheder for at transportmidler. Du kan tage en taxa på vandet, benytte dig af udlejningscykler– og løbehjul og du kan benytte dig af metro samt tog. Er du i byen af arbejdsrelaterede grunde, så vil du formentligt foretrække et transportmiddel, hvor det er muligt at benytte dig af din computer.  Til dig, som arbejder mange forskellige steder, vil USB-skærmen fra Phillips være noget for dig. På denne måde undgår du de mange forskellige kabler og kan nøjes med et enkelt til det hele.

Lærdom er en skat, som følger sin ejer overalt

Hvis du sætter pris på læring og er nysgerrig på livet og det liv andre har ført, så skal du tage ind på nogle af de mange museer, som er huset i København. Du kan opleve alt fra den berømte stenhugger Thorvaldsen, semitiske tvillinger på medicinsk museion til Danmarks politihistorie på politimuseet. Museer er både videns givende, men også afslappende at gå rundt på, hvis du ønsker ro og fordybelse. På mange museer, er der lokaler, hvor du kan sætte dig ned og indsnuse atmosfæren. Dette kan blive dit nye frirum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.