Det skal du pakke i kufferten til charterrejsen

Det skal du pakke i kufferten til charterrejsen

Sommeren er over os, og rigtig mange danskere er netop nu på vej på ferie – andre må vente et par uger endnu. Inden du kan læne dig tilbage i flysædet og drømme dig hen til feriedestinationens varme grader og blå havvand, skal du først pakke kufferten. Det kan være svært at vælge til og fra, når kufferten skal pakkes, for man vil i bund og grund gerne have hele sin garderobe med. Læs videre og bliv klogere på, hvad du skal pakke i kufferten, og hvad du skal lade blive hjemme i tøjskabet.

Alt det praktiske

Du skal naturligvis huske bikini, badedragt og solbriller, så du er klar til at flade ud på solsengen. Det er en god idé at udvælge én kjole, som du bruger, når du skal til og fra stranden eller poolen. Det skal altså ikke være din favoritkjole, og den skal sidde løst på kroppen – det er også kun en fordel, hvis den er i et let materiale, så den hurtigt kan tørre om natten, når den ikke skal bruges. Husk også nogle praktiske sandaler, som du dedikerer til at være de sko, du kun bruger på stranden. De vil med garanti blive beskidte og fyldt med sand, og det gider du ikke gå rundt i om aftenen, når restauranterne skal besøges.

Tjek vejrudsigten for jeres feriedestination inden, I tager afsted, og kig særligt godt efter, hvor mange grader der er om aftenen og de tidlige nattetimer, så du ikke kommer til at fryse, når i skal ud og spise. Graderne kan hurtigt falde en del, når solen forsvinder om aftenen. Pak gerne en blanding af kjoler, shorts, nederdele og måske et enkelt par lange bukser samt forskellige bluser og toppe til om aftenen, når i skal ud at spise. Hvis I skal ud og opleve forskellige attraktioner på rejsen, skal i også huske at tage stilling til, hvilken religiøs baggrund landet har – mange steder må man ikke have bare skuldre og korte shorts på, hvis der skal besøges kirker og andre attraktioner.

Husk også accessories

Selvom i skal slappe af, nyde solen og er langt væk hjemmefra, er det stadig rart at iklæde sig pænt tøj, smykker og andre pæne accessories om aftenen. Du kan finde de helt rette smykker og ure til rejsen hos Golden Times, som du kan medbringe på rejsen sydpå.

3 tips

  • Husk en solhat, der sørger for, at du ikke får for meget sol i hovedet og hovedbunden – det kan gøre utroligt ondt at blive solskoldet disse steder. Der findes mange forskellige solhatte i fede designs, der med garanti vil passe til din garderobe.
  • Husk et badehåndklæde til stranden – på flere hoteller er det ikke tilladt at medbringe hotellets håndklæder til stranden. Så slipper du for at bruge penge på et håndklæde på rejsedestinationen – og det kan hurtigt blive en dyr affære.
  • Pak altid din kuffert, så der er plads tilbage i den. Det kunne jo ske, at du skulle shoppe en smule på ferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.