Skal du på badeferie? Det skal du huske at pakke

11 måneder siden |  0 comments  |  Destinationer

Skal du snart en tur til sydlige himmelstrøg, eller drømmer du blot om at hoppe på en flyver og besøge hvide bounty-strande? Så kan du gøre klogt i at læse videre og opdage, hvor din næste rejse absolut skal gå hen, og hvad du skal huske at pakke til turen. Der findes et utal af oversete, fantastiske rejsedestinationer og Mauritius er én af dem. Et lille og eksotisk land i Østafrika, som med garanti kan indfri alle dine drømme og længsler efter hvide sandstrande, farverige drinks og god og velsmagende mad i en fremmed kultur. Følg linket her, og gå på opdagelse i en gemt perle!

Husk det praktiske


Du skal altid huske alle de praktiske ting som det første. Det gælder både pas, rejseforsikring og andre vigtige dokumenter, men i høj grad også solcreme og medicin. Disse ting kan du simpelthen ikke undvære, når du skal en tur sydpå og nyde solens stærke stråler. Husk altid at tjekke, hvilken medicin du må tage med ind i det pågældende land, så du ikke bliver taget i sikkerhedstjekket.

En god rejsetaske er essentiel


Når du skal ud og rejse, hvad end det er sydpå på badeferie eller på aktiv storbyferie, så er en god taske altid et absolut must til turen. Det er tasken, du kan have en god håndfuld ting med i, til når du sidder i flyveren og skal underholdes, men også tasken, du kan tage med ud på sightseeing på din destination. Og ultimativt er det også en taske, du kan tage med på stranden. Den skal naturligvis være flot at se på, men også være lavet i nogle praktiske materialer, som kan tåle forskelligt vind og vejr. Besøg hjemmesiden her og find din nye rejsetaske.

Tøj, tøj, tøj


Du skal naturligvis huske at medbringe en god portion tøj, som passer til din ferietype. Men husk ikke at pakke for meget, og hav altid ekstra plads i kufferten til hjemturen. Du vil med garanti købe både tøj og brugsgenstande på din ferie, som du skal have med hjem igen, og det skal der jo være plads til i kufferten.

Når du pakker tøj, skal du både huske afslappet tøj til dagtimerne, hvor du skal være aktiv og ud og se turistattraktioner. Du skal også huske badetøj og andet strandtøj til strandturene, og sidst men ikke mindst festligt tøj til aftenerne ude på restauranter. Med andre ord skal du altså huske forskelligt slags tøj til din ferie.

Underholdning er altafgørende


Det er ikke nok kun at pakke alle de praktiske ting og tøj, for du skal også huske underholdningen. Alt lige fra bøger til tablet, som du kan holde dig beskæftiget med, når du ligger på stranden eller sidder i flyveren. Det kan også være spil såsom kort eller yatzy, der kan samle familien, når de lune aftenener på rejsedestinationen melder sig.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

malaga-spanien

7 måneder siden

0 comments

Ferie i det spanske

Foråret er endelig over os, det betyder også, at mange allerede nu er ved at tænke på årets sommerferie. Hvor skal den gå hen? Hvad skal den koste etc. En oplagt feriedestination er den spanske kyst. Her er Malaga lufthavn ideelt placeret, da den lig...

8 måneder siden

0 comments

Hold forår i varmen

Vi er netop trådt ind i den sidste vintermåned og der går ikke lang tid før kalenderen siger forår, men det er langt fra ensbetydende med forårsvejr, især hvis man er bosiddende på den nordlige halvkugle.  Det er ikke mange steder i Europa, hvor temp...

mange mennesker og biler paa vejen

11 måneder siden

0 comments

Franske fornemmelser

Mange af os begynder at  tænke på sommerferien allerede mens det stadig er vinter udenfor. Vi drømmer os væk til varmere himmelstrøg og sydlandske delikatesser. En af de mest populære destinationer i Europa er Frankrig, særligt sydkysten ved sommerti...