Sådan sparer du penge på ferien, hvis du sparer op til andet

Sådan sparer du penge på ferien, hvis du sparer op til andet

Hvis du gerne vil på ferie, men forsøger at spare penge op til andet ved siden af, så vil du sandsynligvis gerne sikre, at du kommer afsted til den lavest mulige pris. Der er flere måder at opnå dette på, men den mest effektive af slagsen er dog at bestille en afbudsrejse. Det er en billig måde at komme afsted på ferie på og det giver god plads til opsparing.

Dette gør sig gældende, hvad end du forsøger at spare op til en bil, så du ikke skal optage et billån eller du blot har en drøm om, at kunne købe nogle lækre Syver-stole fra Arne Jacobsen til spisebordet. Uanset hvad, du er i færd med at spare op til, så kan du spare penge på din ferie, eftersom det er en post i budgettet, der typisk kræver en del penge.

Du skal dog ikke være bange for, at det er noget, der vil begrænse dig, da du kan finde afbudsrejser til stort set alle rejsemål hele verden over. Det er dog ikke alle rejser, der er lige billige, og her har det valgte rejsemål stor betydning for den endelige pris, da en afbudsrejse Grækenland er markant billigere end en afbudsrejse til f.eks. New Zealand.

Er det ikke bedre at spare ferien helt væk?

Der er mange, der vil argumentere for, at det er bedre at spare ferien helt væk. Det er også ganske korrekt, hvis du ønsker at maksimere mængden af penge, du kan spare op. Du skal dog huske på, at du også skal nyde livet, og derfor er det også en god idé at du finder en billig afbudsrejse, så du fortsat kan komme til ferie, men blot til en billig pris.

Hvis du ikke har noget imod, at du f.eks. tage et år eller to, hvor du ikke tager på ferie, så du kan lave et stort køb, hvad end det er en ny bil, nye møbler til hjemmet eller måske endda et helt nyt hus, så er det selvfølgelig helt op til dig selv. De fleste vil dog synes, at det er rart at komme lidt væk i stedet for at gå rundt derhjemme og holde ferie.

Er det billigere at holde ferie i Danmark?

Der er mange, der tror, at de kan spare mange penge ved at holde ferie her i landet. Det er dog slet ikke tilfældet. Hvis du f.eks. vælger at leje et sommerhus, så vil det ofte ende med at koste det samme (eller tilmed mere) end, hvad det vil koste at bestille en afbudsrejse. Derfor er der sjældent penge at spare ved at blive her i Danmark for at holde ferie.

Alternativt kan du naturligvis forhøre dig i din omgangskreds, om der er mulighed for at låne et sommerhus mod en mindre betaling eller eksempelvis blot betaling af forbrug. Som der også tidligere er givet udtryk for, så er det dog op til dig selv, da du kan spare mest ved at holde dig hjemme, men det er dog også en god idé at holde lidt ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.