Sådan kommer du til Liverpool og ser Liverpool FC spille

5 måneder siden |  0 comments  |  Artikler


Det er mange fodboldfans store drøm, at komme til England og opleve deres favoritklub spille fodbold i levende live foran deres øjne. Fanskaren er drevet mod England, da det er her de største ligakampe bliver spillet hvert år, og samtidig har mange af klubberne en lang historie, der har gjort at man har været fan af dem siden man var barn.

Før i tiden var det meget svært som dansker at få billetter til Premier League kampene. Flyveturen var dyr, man havde ikke noget overblik over om der var ledige billetter, sprogbarrieren var gældende, og man måtte derfor nøjes med at følge stjerner på TV-skærmen.

I det 21. århundrede blev det hele dog meget nemmere da internettet slog sine klør i os, samtidig med at flyrejser blev langt billigere. I dag har danskerne stort set de samme muligheder for at købe billetter til deres favorithold, som englænderne har. Derfor er det nu bare et spørgsmål om hvilken kamp du gerne vil se.

Hvis du er fan af Liverpool FC vil du nok foretrække en topkamp, eller en derbykamp imod rivalerne fra Everton, som ligeledes er fra Liverpool.

Bestil en komplet fodboldrejse


Selvom det er blevet meget nemmere at købe fodboldbilletter til hold som Liverpool FC, så kan det stadig være en logistisk udfordring for mange mennesker, og de vælger derfor at bestille en komplet fodboldrejse, så de ikke skal tænke på noget overhovedet.

Hvis du vælger at booke en fodboldtur til Liverpool, vil selskabet du har booket hos, sørge for det hele. De vil have en kampbillet klar til dig på dagen, have bestilt en flybillet og samtidig have indlogeret dig på et nærliggende hotel, så du hurtigt kan komme over på Anfield og være klar til kamp.

Priserne for rejserne varierer meget alt efter modstanderen som besøger Anfield den pågældende dag. Typisk ville man skulle slippe omkring et par tusind kroner for at få lov til at opleve stemningen af kendingssangen ”You’ll Never Walk Alone”, såfremt man benytter sig af den komplette fodboldrejse.

Oplev mere end fodbolden


Når man har bestilt en fodboldrejse, får man typisk mere end én nat på et hotel. Det giver rig mulighed for at opleve byen Liverpool, som byder på en lang række spændende aktiviteter, især hvis man er glad for museer og det maritime. Det maritime spiller en stor rolle i forhold til Liverpool, da de har en lang historie som havneby.

Et af de største trækplastre er Titanic Museet, hvis mysterium stadig betager mange mennesker den dag i dag. Det var nemlig i Liverpool by, at White Star Line havde hjemme. White Star Line var selskabet der ejede Titanic, og Liverpool havn var altså der hvor Titanic var indregistreret som krydstogtskib.

Som den femtestørste by i England er der også gode shopping muligheder, hvis man vil sælge idéen om en fodboldrejse til sin udkårende, som evt. kunne købe en flybillet alene og gøre dig selskab på turen.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

9 måneder siden

0 comments

Fem forslag til underholdning, mens du venter på flyet

Hvis du skal ud og flyve, så er der nærmest en garanteret ventetid i lufthavnen. Der er mange måder, du kan bruge denne ventetid på, så derfor bør det heller ikke være noget problem, at finde en form for underholdning. Det bør dog gøres klart, at det...

kufferten

1 år siden

0 comments

Det skal du pakke i kufferten til charterrejsen

Sommeren er over os, og rigtig mange danskere er netop nu på vej på ferie – andre må vente et par uger endnu. Inden du kan læne dig tilbage i flysædet og drømme dig hen til feriedestinationens varme grader og blå havvand, skal du først pakke kufferte...

1 år siden

0 comments

Sådan finder du den perfekte kuffert til rejsen

Når du skal ud at rejse, er der en række forskellige ting, som du skal være opmærksom på. Du skal både finde ud af, hvordan vejret er, så du kan pakke det rigtige tøj. Du skal også finde ud af, hvilken type kuffert som det vil være smartest for dig a...