Sådan flyver du med perfekte negle – 4 tips

Sådan flyver du med perfekte negle – 4 tips

Hvis du flyver en del, ved du måske at det kan være hårdt for neglene. Selvom det måske ikke er noget man tænker over, kan det være meget hårdt for neglene at skulle håndtere kufferter og håndbagage. Hvis man har svage negle, kan det slide meget på dem, hvilket kan gøre, at de flækker nemmere. Det er derfor vigtigt at tage sig at neglene på forhånd, så de er beskyttet mod slid og skader.

1. Læg en holdbar neglelak hjemmefra

Hvis du er en af de mange danskere, der har meget svage negle, der nemt knækker, er det vigtigt at pleje og passe dem. Hvis du bare lader negle være uden at gøre noget, forbliver de svage og dermed vil de i fremtiden knække meget nemmere. Hvis du rejser meget, som kan være hårdt for neglene, er det en god idé at lægge en holdbar neglelak inden du kommer til lufthavnen. Først og fremmest skal du lægge en god base coat. Dette gør at neglelakken holder længere, men styrker også neglen. En god base coat neglelak er altså en vigtig ting i skabet på badeværelset.

2. Brug kuffertvogne

Når du så endelig kommer til lufthavnen, er det vigtigt at skåne neglene så meget som muligt. Der er ingen grund til at udsætte dem for unødigt stress, når man nu endelig har brugt tid på at lægge en pæn neglelak. Derfor skal du selvfølgelig ikke slæbe rundt på din kuffert og store tasker. Brug i stedet en af de mange kuffertvogne specielt beregnede netop til at fragte bagage fra et sted til et andet. Når de nu er der, kan man lige så godt bruge dem og dermed skåne neglene. Bonus er at du ikke behøver at slæbe rundt på alt din bagage, men kan nøjedes med at skubbe den rundt.

3. Gelenegle holder længere

Hvis du har meget skrøbelige negle, kan det være en god idé at få lagt gele negle. Disse holder i lang tid og er slet ikke så skrøbelige som almindelige negle. De koster en del at få lavet, men de holder til gengæld også i lang tid. Hvis man får taget dem af professionelt, skader de ikke ens egne negle, og man kan derfor være heldig at ens egne negle er blevet længere og stærkere mens man har haft geleneglene på.

4. Find nye produkter i shoppen

Når du nu er i lufthavnen, skal du ikke snyde dig selv for at forkæle dig selv lidt. Hvis du går op i dine negle og generelt i skønhedsprodukter, kan du finde mange lækre produkter i lufthavnen. Måske kan du finde en ny og lækker neglelak. Eller måske mangler du en god base coat. Uanset hvad du er på jagt efter, kan du finde det i lufthavns shoppen. Ofte koster tingene mindre end ude i de rigtige butikker og der er ofte også gode tilbud. Du kan altså forkæle dig selv samtidig med at du sparer penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.