Sådan får du billige flybilletter

2 år siden |  0 comments  |  Artikler

De fleste har i løbet af deres liv på et eller andet tidspunkt brugt tid på at lede efter billige ferier. Hvad enten man er af den yngre generation, der tilmelder sig adskillige rejseselskabers tilbudsmails, eller har siddet ved stuebordet i timevis omgivet af rejsemagasiner og sammenlignet priser: Vi har alle ledt efter den perfekte billige ferie.

Der er da også mange penge at spare på feriebudgettet, hvis blot man væbner sig med en smule tålmodighed og er villig til at bruge tid på researcharbejde - for det er ikke altid lige nemt at finde ferier til billige priser. Især i disse moderne tider, hvor der er flere rejse- og flyselskaber end nogensinde før, der alle udbyder rejser til en lang række forskellige rejsemål, er det blevet vanskeligt at sammenligne priser og destinationer mellem de mange rejseselskaber.
Derfor er der i denne artikel samlet gode råd til, hvorledes man som rejselysten dansker kan finde de billigste flybilletter.

Bestil i god tid (eller i sidste øjeblik)


Det er nogle gange muligt at bestille billige afbudsrejser, hvor man som passager springer til i sidste øjeblik for at få alle sæderne på et fly fyldt ud, og det er da også muligt på denne måde at score nogle meget billige flybilletter med kort varsel – Dette er dog en risikabel måde at planlægge ferie på, da man med denne metode ikke kan være sikker på, hvilke destinationer der tilbydes som afbudsrejser i ferieperioden. Billetpriserne er imidlertid stadig yderst attraktive hvis man er en impulsiv rejsende, og er ligeglad med om feriemålet er Mallorca eller Maribo.
Vil man gerne på en billig ferie med lidt mere medbestemmelse, til en selvvalgt destination, skal man bestille rejsen i god tid, og gerne udenfor den normale feriesæson. Flyrejser er ofte opdelte i forskellige prisklasser, og langt det meste af tiden stiger sædeværdien på et fly efterhånden som tiden går. Dette betyder, at jo tættere et fly nærmer sig den endelige afrejsedato, jo dyrere vil en sædeplads blive.
Grundet den stigende sædeværdi, anbefales det generelt for flyrejsende at bestille rejsen mindst 5-6 uger forinden den endelige afrejsedag, eller tidligere hvis det er muligt.

Brug en søgemaskine


Det er vigtigt at forstå, inden man begynder at lede efter det endegyldigt billigste rejseselskab, at det er en stort set umulig opgave. Der findes ikke et bestemt rejse- eller flyselskab, der har markedets suverænt billigste rejsepriser til alle destinationer.
Leder man som rejsende efter eksempelvis de billigste flybilletter til New York, er det muligt at finde det sted på nettet, der tilbyder den laveste rejsepris til New York. Dette betyder dog ikke nødvendigvis at samme selskab har de billigste billetter til andre rejsemål, eller at selskabet vil blive ved med at have den billigste rejsepris til samme destination. Priser, destinationer og rejser ændre sig overraskende hurtigt, især fordi der gennem de seneste år har været intens konkurrence om ”discount” rejserne på det danske rejsemarked.
Grundet dette, anbefaler vi at man inden ferien bestilles anvender en rejsesøgemaskine. Rejsesøgemaskiner er nok en af de letteste metoder til at finde de billigste flyrejser. Med lidt held og disse gode råd, burde det lykkedes alle at finde en god ferier til favorable priser.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

5 måneder siden

0 comments

Sådan kommer du til Liverpool og ser Liverpool FC spille

Det er mange fodboldfans store drøm, at komme til England og opleve deres favoritklub spille fodbold i levende live foran deres øjne. Fanskaren er drevet mod England, da det er her de største ligakampe bliver spillet hvert år, og samtidig har mange...

9 måneder siden

0 comments

Fem forslag til underholdning, mens du venter på flyet

Hvis du skal ud og flyve, så er der nærmest en garanteret ventetid i lufthavnen. Der er mange måder, du kan bruge denne ventetid på, så derfor bør det heller ikke være noget problem, at finde en form for underholdning. Det bør dog gøres klart, at det...

kufferten

1 år siden

0 comments

Det skal du pakke i kufferten til charterrejsen

Sommeren er over os, og rigtig mange danskere er netop nu på vej på ferie – andre må vente et par uger endnu. Inden du kan læne dig tilbage i flysædet og drømme dig hen til feriedestinationens varme grader og blå havvand, skal du først pakke kufferte...