Kom fysisk og mentalt i form efter ferien

i form efter ferien

2 måneder siden |  0 comments  |  Artikler

Vi har haft den mest fantastiske sommer i mands minde – faktisk har vi ikke set en så solskinsrig juli i Danmark nogensinde, eller i hvert fald siden vi begyndte at dokumentere vejret omkring 1920.
Har du endda været ude at rejse og opleve den ro og afslappethed der indtræffer, når man ikke lige kan smide et læs vasketøj i maskinen eller luge i haven, vil du sikkert opleve, at det kan være svært at få kroppen og hjernen op i omdrejninger igen inden hverdagen indtræffer.
Her er et par tips til at komme fysisk og mentalt i form efter ferien:

Motion

Det råd kender de fleste af os sikkert godt. Men hvordan kommer du i gang med at træne, når du ikke har lyst til at stå i et center eller løbe byen og den nærliggende skov tynd i al slags vejr?
Hjemmetræning er blevet mere og mere populært og med god grund. Det er let og bekvemt og du behøver ikke at planlægge det. Har du lyst til at komme i gang med at træne hjemme er en motionscykel et rigtig godt bud på en træningsform, som mange er super glade for.
Du kommer i form uden at forlade matriklen. Med en motionscykel kan du træne hele vinteren og hvis du har mod på det og mulighed for det, kan du, når foråret kommer finde den rigtige jernhest frem og cykle på arbejde. Det er sundt for både dig og miljøet.

Muskelmasse

Hvis du har lyst til at komme i form ved at styrketræne og ikke bare tabe fedtet men også øge din muskelmasse kan du også sagtens gøre det hjemmefra. Der er dog flere muligheder for at træne effektivt og med flere forskellige vægte, hvis du vælger et center.
Ønsker du yderligere at hjælpe musklerne på vej kan du overveje at supplere din træning med proteinpulver, der sørger for, at kroppen får at stort boost protein lige efter træning, så musklerne har de bedst mulige forudsætninger for at vokse.

Mental træning


Har du styr på kroppen er det tid til at ruske op i hjernen og hvis ikke du bange for en udfordring, er det en rigtig god udfordring for de fleste hjerne at begynde at udforske områder, der ligger udenfor deres normale interesser.
Måske er du interesseret i at lære mere om investering i ejendom eller udbytteaktier eller måske noget helt tredje. Under alle omstændigheder er økonomi og investering noget de fleste finder interessant, når først de kommer i gang med at læse om det.
Så velkommen hjem og god træning.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

5 måneder siden

0 comments

Sådan kommer du til Liverpool og ser Liverpool FC spille

Det er mange fodboldfans store drøm, at komme til England og opleve deres favoritklub spille fodbold i levende live foran deres øjne. Fanskaren er drevet mod England, da det er her de største ligakampe bliver spillet hvert år, og samtidig har mange...

9 måneder siden

0 comments

Fem forslag til underholdning, mens du venter på flyet

Hvis du skal ud og flyve, så er der nærmest en garanteret ventetid i lufthavnen. Der er mange måder, du kan bruge denne ventetid på, så derfor bør det heller ikke være noget problem, at finde en form for underholdning. Det bør dog gøres klart, at det...

kufferten

1 år siden

0 comments

Det skal du pakke i kufferten til charterrejsen

Sommeren er over os, og rigtig mange danskere er netop nu på vej på ferie – andre må vente et par uger endnu. Inden du kan læne dig tilbage i flysædet og drømme dig hen til feriedestinationens varme grader og blå havvand, skal du først pakke kufferte...