Hvornår får man den billigste all inclusive afbudsrejse?

Hvornår får man den billigste all inclusive afbudsrejse?

billigste all inclusive afbudsrejse

billigste all inclusive afbudsrejse

Hvad angår afbudsrejser, har du mulighed for at spare rigtig mange penge på en rejse, udelukkende fordi rejseselskaberne har ledige pladser på flyet. Der findes masser af afbudsrejser med all inclusive, hvor mad og drikkevarer er inkluderet i prisen, så spørgsmålet bliver da, hvordan man kan finde den billigste.

De bedste tidspunkter at rejse på

Typisk er det billigste tidspunkt at rejse på ferie en periode, hvori de færreste danskere har ferie. Det vil sige, at det er bedst at undgå ugerne før og efter skoleferierne. I praksis betyder det, at de bedste tidspunkter er tiden mellem nytår og vinterferien, maj og juni frem til Skt. Hans, sidst i august frem til starten af september og sidste uge af november frem til ugen før jul.

Hvordan finder man disse tilbud?

Når man har besluttet sig for et omtrentligt afrejsetidspunkt, handler det om at beslutte sig for en destination. Her er fleksibilitet nøgleordet, for jo færre begrænsninger man har, jo lettere er det at finde en billig rejse. Starter man ud fra lufthavnen, er det væsentligt ikke at have så få præferencer som muligt, da man i så fald har flere valgmuligheder. Ofte har de største lufthavne de billigste charterrejser.

Vælger man en uspecificeret rejse, kan ens pris blive lavere, da det i givet fald kan variere, hvilken slags ophold man ender op med at få. Det kan være alt fra et billigt hotel til et ellers dyrt et af slagsen. Dog hvis der er bestemte faciliteter, det er nødvendigt at have, gør man bedst i ikke at vælge en uspecificeret rejse. Hvad angår rejsemålet, er de mest populære ofte de dyreste, så hvis man ikke har nogen specifikke ønsker, kan man snildt vælge et af de mindre populære. Uanset hvilke destinationer, man har i tankerne, kan det være en god idé at holde øje med deres priser via en rejsesøgemaskine.

Et konkret eksempel på en all inclusive rejse

Disse førnævnte principper kan måske bedre blive illustreret via et konkret eksempel. Benytter man sig af en rejsesøgemaskine kan man finde en billig all inclusive afbudsrejse til Alanya; den tyrkiske riviera med hvide strande og et fantastisk natte- og kulturliv. Her er der tre forskellige danske lufthavne, man kan benytte sig af. Disse inkluderer Kastrup, Billund og Aalborg. Dog hvis man bor tilstrækkeligt tæt på den tyske grænse, kan man også undersøge, hvorvidt det er billigere at vælge afgang fra Hamborg.

Er det en strandferie, man er ude efter, kan man med fordel vælge at rejse dertil på et tidspunkt mellem juni og december. Hvis det er en billig all inclusive rejse, man er ude efter, vil det være bedst at holde sig til slutningen af august frem til november så længe man undgår efterårsferien. Bemærk at det her er meget varmt ved danske standarder, så hvis man ønsker en mere aktiv ferie, hvori man besøger mange af byens seværdigheder, kan det være bedre at tage dertil i foråret, da temperaturen er bedre egnet til fysisk aktivitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.