Hvad skal du vide, når du skal købe en ny seng?

Hvad skal du vide, når du skal købe en ny seng?

Det er absolut vigtigt, at du finder en ny seng, som du både ligger godt og rart i, men som også passer ind til dit hjem og din indretning. Derfor kan du ikke bare købe en tilfældig seng, uden at have gjort dig lidt tankerne om, hvad du gerne vil have. En seng er en stor investering, og ikke just billigt. Derfor skal du tænke godt over, hvad du forventer fra din seng, og hvad den skal kunne gøre for dig. Læs mere herom i denne artikel.

Hvilken sengetype ønsker du?

Først og fremmest skal du beslutte, hvilken type kontinentalseng 210×210, du vil have. Der er så mange forskellige typer på markedet i dag, at det kan være svært at vælge. Vil du have en traditionel seng med hovedgærde og fodgærde? Eller foretrækker du noget mere moderne som en platformsseng? Måske er du på udkig efter noget med opbevaring, hvor du kan have bedrollers under og som ikke er dækket til med fodlister? Der er mange senge, som du kan vælge imellem. Så du har god mulighed for at finde noget, der passer med din smag eller præferencer.

Hvilken størrelse har du brug for?

En anden vigtig faktor er størrelsen på sengen. Vil du have en enkeltseng eller en dobbeltseng? En kingsize-seng eller en endnu større? Det er vigtigt at måle den plads, du har i dit soveværelse, for at se, hvad der passer ind. Du ønsker ikke at få en seng, der er for stor eller alt for lille. Hvis du er meget høj, så kan det være, du skal have lavet en seng på særlige mål. Det kan godt koste dig lidt mere end normalt. Det skyldes, at sengen skal arbejdes helt og alene ud fra dine mål og ikke på de generiske standard mål, som mange andre senge har. Men hvis du får mere ud af din seng på den måde, så er det vigtigt du får lavet en seng, der passer med din størrelse.

 

Hvilken type madras har du brug for?

Det næste, du skal tænke over, er, hvilken type madras du har brug for. Der findes igen mange forskellige typer på markedet i dag. Kan du lide en blød eller en hård madras? Vil du have en, der er hoppende med fjeder, eller tiltaler memoryskum dig? Det er vigtigt at tænke på, hvad du vælger for en madras. Det er trods dig, der skal ligge på madrassen hver nat og få en god nattesøvn. En dårlig madras kan føre til rygsmerter og nedsætte den mængde søvn, som du har brug for hver nat. Hvis du er i tvivl, så kan du altid forhøre dig ved en ekspert, om hvad du skal vælge for en madras.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.