Hold forår i varmen

Hold forår i varmen

Vi er netop trådt ind i den sidste vintermåned og der går ikke lang tid før kalenderen siger forår, men det er langt fra ensbetydende med forårsvejr, især hvis man er bosiddende på den nordlige halvkugle.  Det er ikke mange steder i Europa, hvor temperaturen er over de 25 grader i foråret, hvorfor man er tvunget til at rejse et godt stykke, hvis man virkelig gerne vil have sol for alle pengene.  Her kommer der nogle tips til, hvor man skal rejse hen, for at få både sol, varme og ikke mindst kulturelle oplevelser på sin forårsferie.

Thailand

Det tidligere Siam som i dag er kaldet Thailand er en yndet feriedestiation og af mange årsager.  Thailand har en rig kultur og historie ligesom landet har det enestående naturoplevelser.   Den nordlige del af Thailand er frodig, hvor junglen ved navn Khao Sok vil vække alle dine sanser til live, hvor der er mange forskellige og sjældne dyrearter lever.  Thailand har de senere år oplevet et sand boom i turismen, hvor hovedstaden Bangkok og øerne Krabi, Koh Samui og Phuket tiltrækker mange turister.

Dog er der steder i Thailand, som stadigvæk ikke er overrendt af turister, hvor Trang og de omkring liggende øer er det perfekte sted, hvis man gerne vil slippe for masseturisme.  Her er man omgivet af vand på alle sider, hvor du kun bliver forstyrret af larmen fra dyrerne i regnskoven inde på land.   Trang er et godt sted at slippe væk fra hverdagens stress og jag, hvor tempoet kun har den fart man selv vælger.  Er du interesseret i,at vide mere om rejser til Thailand, så læs med her.

Indien

Indien er det andet mest folkerige land i verden og landet er en smeltedigel af flere forskellige kulturer, hvor hinduismen er den største religion efterfulgt af islam og buddhisme.

Et besøg til Indien vil uden tvivl være en rejse for sanserne, hvor de mange farver, dufte og til tider kaotiske trafik vil være en oplevelse for de fleste. Landet har store kontraster mellem rig og fattig, hvor man i landets største by Mumbai vil kunne se rige og fattige leve side om side.

Det indiske køkken er verdensberømt og her bliver der ikke sparet på hverken karry eller chili.  Hvis man besøger dette land er der helt bestemt nogle seværdigheder man ikke må glippe, hvor et af Indiens varemærker er det imponerende Taj Mahaj tempel, som blev opført af Shah Jahan til minde om sin afdøde hustru og er nu en af verdens mest ikoniske bygninger.  Hvis man er til badeferie, så er Indien også stedet, at tage hen, hvorfor landet er omgivet af det indiske ocean på næsten alle sider med endeløse hvide sandstrande.

Brasilien

Det største land i Sydamerika hedder Brasilien imens vi har forår i Danmark, så er det lige  så stille ved at blive efterår i Brasilien, hvilket gør klimaet helt ideelt, da det hverken er alt for varmt eller for koldt. Brasilien er mest kendt for, at være et fodboldgalt land, hvor det betyder mere end religion for mange mennesker.  Man kan ikke sige Brasilien uden at sige Rio, som er den anden største by i landet og er måske den flotteste beliggende storby i verden, hvor der inde i midten af byen ligger en lille regnskov, ligesom hvide sandstrande bugter sig ind og ud mellem byen, hvor strande som Copacabana og Ipanema tiltrækker mange turister.  Det er nemt at komme rundt i Rio, hvor man kan leje en cykel og tage turen langs de mange strandpromenader. I den forbindelse er det vigtigt at huske sine cykelsko. Brasilien har både kultur, natur og en mangfoldig historie, hvorfor landet vil være et yndet feriemål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.