Her er danskernes billigste ferierejser

Her er danskernes billigste ferierejser

Danmark er ude af krisen, men danskerne lader til at have holdt godt fast i sin mentalitet om at dyrere, ikke nødvendigvis altid betyder bedre. Det er kommet på mode at sparer, og der er gået en nærmest international sport i at finde de bedste tilbud, især når det gælder rejsepriser.

Vi har derfor i denne artikel samlet 3 billige rejser, der alle ligger i en prisklasse selv unge studerende med lyst til spænding og kultur kan være med på.

København

Danmark er et lille land, men med et mangfoldigt folk og mange forskellige kulturer, alt efter hvor i landet man befinder sig. Vores dejlige Danmark er et smukt land, med mange forskellige byer og turistattraktioner der er spændende selv for de indfødte, og intet andet sted er dette helt så tydeligt som i Danmarks hovedstad, København.

København bliver dagligt besøgt at flere tusinde turister fra alle dele af kloden, der flokkes til Danmark for at se statuen af den lille havfrue, Christiansborg, den kongelige families Amalienborg og mange andre berømte attraktioner.

Byen tilbyder et væld at forskellige restauranter og cafeer, og er man ikke i humør til at overnatte på et af byens mange hoteller, er der adskillige der udlejer værelser og lejligheder online til billige priser.

Vi anbefaler her på siden at man tager chancen for at besøge Tivoli og Det Danske National Museum, for den helt rigtige blanding af sjove forlystelser, kultur og kunst. Københavns zoologiske have er også et godt bud, især hvis man har yngre børn med på rejsen.

Yderligere er København et godt rejsemål hvis man foretrækker bilferier, da man med lidt tålmodighed kan kører til København fra alle hjørner af Danmark. Er man ikke typen der værdsætter lange køreture i bil, er det både let og billigt at bestille biletter og tage med fly direkte til Kastrup Lufthavn.

Berlin

Vores naboland tilbyder et hav af oplevelser i sin fantastik kulturrige hovedstad, Berlin.

Flybilletter til Berlin ligger ofte indenfor et yderst acceptabelt prisleje, og er desuden en kortvarig tur der ikke tager længere end 1-2 timer, hvis der flyves direkte til Berlin Tegel Airport.

Berlin er en stor by, med over 3 millioner indbyggere og en størrelse på 892 kvadratkilometer er der rigeligt at se i denne tyske perle spækket med oplevelser.

Er man en natteravn har Berlin et af Europas mest levende natteliv, med verdenskendte natklubber såsom Berghain nær Kreuzberg, bedre kendt for sit internationale kaldenavn: “The Church of Techno”.

De mere kultur- og historie elskende turister har dog også mere end rigeligt at forlyste sig med i Berlin. Berlin er berømt for at være den moderne verdens største kunst-hovedstad, med over 600 kunstmuseer og 153 museer, hvoraf de største, Altes Museum og Neues Museum, ligger på Museumsøen ved Spree floden.

Afbudsrejser

Er man typen der er impulsiv, og så fokuseret på de billigste rejsepriser, at man er stort set ligeglad med hvor man kommer på ferie, er afbudsrejser altid en mulighed. Afbudsrejser tilbydes af langt de fleste flyselskaber og rejseudbydere, og kræver blot at man har kufferten klar når chancen byder sig.

Det var vores top 3 bud på hvordan danskerne dette efterår kan komme på ferie, uden at slå sparegrisen i stykker. Vi ønsker held og lykke med at finde den perfekte rejse, til en billig pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.