GN Store Nord

GN Store Nord

Overvejer du at købe GN Store Nord Aktier? Så kan du med fordel læse mere om virksomheden herunder.

Gn Store Nord er en dansk børsnoteret virksomhed, med hovedkvarter i Ballerup, som specialiserer sig indenfor høreapparater, headsets, lyd og videokommunikation. Virksomheden blev grundlagt i 1869 af C.F. Tietgen som var en dansk industrimand. GN Store Nord har stor succes med deres høreapparater, og hjælper mange døve med at overkomme deres døvhed, og få muligheden for at kunne høre.

Blandt andet har de fået udviklet et produkt, som kan indopereres i hovedet på folk som er døve, og udenpå hovedet kan man sætte sit høreapparat, så man på den måde kan få hørelsen. Dette produkt er et banebrydende produkt, da det før i tiden altid var et stort høreapparat, som man skulle sætte omkring sit øre, og som ofte løb tør for batteri, eller gik i stykker, grundet en dårlig kvalitet, og at det altid blev taget af øret og sat på igen, når man skulle bruge det.

Ved den nye teknologi har man altid produktet inde i hoved, og så sætter man bare et lille høreapparat udenpå, og så kan høre.


Udover høreapparater, så udvikler de også høretelefoner i alle former og størrelser. Deres fokus er at høretelefonerne skal være behagelige at på, de skal være lette og brugervenlige og med støj reduktion, så man kan holde sit fokus, uden at blive forstyrret af larm ved siden ad.
Virksomheden beskæftiger ca 6200 mand, og havde i 2021 en omsætning på hele 15.75 mia.

Har du brug for mere viden om aktier eller den bedste handelsplatform? Så kan du som sagt læse meget mere om det på aktierdk.dk. Vi har samlet alt den viden du behøver som nybegynder et sted!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.