En fuldmagt er en god ide, hvis du skal ud og rejse

1 år siden |  0 comments  |  På rejsen

Står du og skal ud og rejse på en længere tur, så kan det være en fordel at få oprettet en fuldmagt til en person du har tillid til, og som kan handle på dine vegne, skulle uheldet være ud.

Det er ikke det første du helst vil tænke på når du står og skal afsted, men i tilfælde af at du kommer til skade på din tur og ikke er i stand til at tage beslutninger, så er det rart at vide at der er en person, som du har givet rettighederne til, der kan hjælpe med at få dig hjem eller i behandling.

Så grelt behøver det heller ikke at være. Bare den viden, at en person derhjemme kan tage ansvar for enten modtagelse af pakker eller varer, der bliver leveret mens du er væk, er en god ide, og det især hvis du er væk over længere tid.

Få udstedt en professionel fuldmagt


Det kan godt være at du mener at en lille seddel med ordlyden ”Jeg giver den og den hermed tilladelse til at handle på mine vegne” virker som om det er rigeligt, men for at vende tilbage til det første scenarie, så holder den nok ikke i lovmæssige forbindelser; altså hvis den person du har givet fuldmagten til skal tage beslutningen om hvordan du skal komme hjemme, eller måske skal kunne komme i kontakt med din bank, hvis du har mistet dine penge.

Der er mange gode grunde til at få en fuldmagt, og det kan du bl.a. få hos Legaldesk.dk. De har nogle standard dokumenter du kan udfylde online, printe ud og så underskrive. Der er ikke behov for tinglysning, advokatassistance eller andet i den retning, så i samme øjeblik du har skrevet under på fuldmagten, er den gyldig.

Skal du bruge en generel eller speciel fuldmagt?


Der er to typer fuldmagter du kan udfylde. En generel eller en speciel. Den generelle dækker over de fleste situationer, men har du behov for at specificere hvad du giver fuldmægtigen rettigheder til, så skal du vælge en special fuldmagt.

En generel fuldmagt giver fuldmægtige meget frie rammer, så derfor er det meget vigtigt at det er en person du har stor tillid til, og ved at vedkommende handler med dit bedste for øje.

Uanset hvilken type du vælger, skal du udfylde hvem fuldmagtsgiver er (altså dig), hvem du giver fuldmagten til, hvad fuldmagten giver rettigheder til, om den kan overdrages til en anden person i tilfælde af at fuldmægtigen ikke kan eller vil påtage sig ansvaret, hvornår fuldmagten træder i kraft, hvornår den tilbagekaldes, og, hvis nødvendigt, underskrifter fra vitterlighedsvidner, der kan bekræfte at fuldmægtigen har fået fuldmagten af dig.

Du kan klikke her for at komme til Legaldesks hjemmeside, hvor du kan få mere at vide om fuldmagter og hvad du bør huske, når du opretter en fuldmagt.

Så er du godt sikret og kan tage på ferie uden at skulle bekymre dig.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

7 måneder siden

0 comments

Sørg for at beskytte din bærbare PC på dine flyrejser

Der er mange danskere, der rejser med fly hver år. Der er op til flere af dem, der har oplevet, at de på en flyrejse har fået ødelagt deres bærbare PC, fordi den har ligget i deres kuffert, som ikke ligefrem bliver behandlet med omhu i de mange lufth...

behageligt-toej

9 måneder siden

0 comments

Flyv behageligt med disse råd

Ferien står for døren, og man kan næsten ikke vente med at komme afsted. Først skal man dog lige have flyturen overstået, og det er noget mange mennesker ikke ser frem til.  De fleste synes, at flyvetyren bare er kedelig transport, men andre oplever...

Deer on road

9 måneder siden

0 comments

Aktiv ferie – hvilken passer bedst til dig?

Rigtig mange danskere nyder at tage på aktive ferier rundt omkring i verden. Mulighederne er mange, og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken destination du skal rejse til, og hvordan du skal udforske dette sted. Ved at læse me...