Flyv behageligt med disse råd

Flyv behageligt med disse råd

Ferien står for døren, og man kan næsten ikke vente med at komme afsted. Først skal man dog lige have flyturen overstået, og det er noget mange mennesker ikke ser frem til.  De fleste synes, at flyvetyren bare er kedelig transport, men andre oplever det ligefrem som en pinefuld affære. Der er nemlig ofte for lidt benplads, sidemanden bliver ved med at tage armlænet, og man kan ikke sove for de andre passageres snak og larm. Hvis man tager sine foranstaltninger, så behøver flyturen slet ikke blive så slem. Hvis man er heldig, kan man måske ovenikøbet opleve at få en komfortabel tur.

Men hvilke praktiske foranstaltninger er det så, man skal tage, så man kan komme igennem turen, uden adskillelige stigninger af blodtrykket? Der er faktisk mange små ting, man kan gøre, og de vil blive gennemgået nedenfor.

Pak praktisk

Sørg for det første for at pakke en ordentlig håndbagage. Tænk over de ting du gerne vil have med. Er du fx god til at fordybe dig i en bog, så tag sådan en med. På den måde går timerne lidt hurtigere. Det kan også være du slapper af med musik i ørerne. I så fald skal du huske at downloade nogle sange, som du kan høre offline, da de fleste fly enten ikke har Wi-Fi, eller også er det ofte ustabilt. Vand er ligeledes en god ting at tage med. Ofte er luften tør, så man kan hurtig føle sig tørstig. Her er vand i alle tilfælde den bedste måde at slukke sin tørst og holde sig hydreret på.

Rigtig mange oplever også at få propper i ørerne under flyveturen. Det kan være meget generende, især hvis man har problemer med at udligne trykket. Her kan en løsning være at tygge tyggegummi eller sutte på et bolsje. Sørg også for at gabe regelmæssigt. Har man prøvet disse ting uden held, så kan ørepropper i nogle tilfælde også hjælpe. Man kan endda købe nogle trykudlignende ørepropper.

Ifør dig komfortabelt tøj

Behageligt og praktisk tøj er også ekstremt vigtigt. Det er først og fremmest vigtigt at have tøj på, som man føler sig komfortabel i. For mange mennesker indebærer det måske joggingtøj, men det er ikke alle som gider iføre sig det. Vil du stadigvæk gerne se ordentlig og velplejet ud, fx hvis du skal på forretningsrejse, så kan shapewear være løsningen. Det er opstrammende undertøj, som rent faktisk sidder behageligt på kroppen. Dertil understøtter de blodcirkulationen og er på den måde med til at forebygge blodpropper, som man har større risiko for at få under en flyvning.

Ud over shapewear, så er det også en god ide at have ekstra tøj med til at holde sig varm. De fleste flyvemaskiner er nemlig ikke kendt for at have den varmeste luft, så man kan ofte godt sidde og blive lidt småkølig, hvilket i værste tilfælde kan føre til, at man bliver syg. Vær derfor god mod dig selv og tænk over, hvad du iklæder dig, så du kan få den mest behagelig flyvetur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.