Ferie i det spanske

Ferie i det spanske

Foråret er endelig over os, det betyder også, at mange allerede nu er ved at tænke på årets sommerferie. Hvor skal den gå hen? Hvad skal den koste etc. En oplagt feriedestination er den spanske kyst. Her er Malaga lufthavn ideelt placeret, da den ligger tæt på mange af de spanske feriebyer. Malaga by er i sig selv også bestemt et besøg værd, den byder både på shopping og gode madoplevelser. Er man mere til daseferier og strandliv, så ligger Malaga lufthavn i nem kørselsafstand til populære feriedestinationer såsom Marbella, Puerto Banus og Fuengirola – byer der faktisk nærmest er solsikre fra marts – oktober. På den måde er sommersæsonen rigtig lang og lun i Spanien. Mange turister valfarter dertil fordi man får skønne strande, lækre madoplevelser fra det udsøgte spanske køkken og priser som er noget lavere end vi kender det fra Danmark.

Flyv nemt til Malaga lufthavn

Langt de fleste danskere holder meget af at rejse, særligt til destinationer indenfor Europa. Fra Danmark, enten Billund, Aalborg eller København tager det kun små tre timer med fly til Malaga. Flere lavprisselskaber tilbyder endda direkte ruter til budget venlige priser til Malaga lufthavn. Se mere på Malagalufthavn.dk. På den måde er det både billigt og let at rejse til det spanske, når ens hungren efter sol og varme bliver lidt for stor. Typisk kan man også finde hoteller eller ferielejligheder til ret så favorable priser, særligt hvis man undgår at booke midt i højsæsonen.  Hold godt øje med tilbud, både på fly og hotel, du kan sagtens være heldig at få arrangeret en billig rejse for hele familien. Hvis du selv står for planlægning og bookning af årets sommerferie, så er det en god ide at få styr på flybilletterne først. Når de så er i hus, så sætter du jagten ind på et skøn hotel eller ferielejlighed og til aller sidst lejer du så en bil, hvis nødvendigt. På den måde bliver rejsen mest gennemført.

Hvad gør du hvis dit fly er forsinket?

Noget af det eneste der kan ødelægge en nøje planlagt rejse til Malaga lufthavn er, hvis du rammes af flyforsinkelser.  Alt efter hvor omfattende flyforsinkelsen er, så kan det ende med at koste dig en hel feriedag, eller i værste tilfælde mere. Flyforsinkelser kan opstå som resultat af strejker, tekniske fejl eller ekstreme vejr forhold. Sidst nævnte er hvad man betegner som force major, mens de to andre forhold typisk er noget der vil udløse en kompensation til fordel for passagerne.  Husk at sætte dig godt ind i dine rettigheder som flypassager, hvis din rejse til Malaga lufthavn skulle være så uheldig at blive ramt af forsinkelser. Er du usikker på de gældende regler på området, så findes de efterhånden mange yderst informative sider på nettet, som kan forklare dig reglerne i praksis. Læs med fordel op på det, inden du starter din sommerferie, så du er godt klædt på hvis uheldet skulle være ude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.