Få ventetiden i lufthavnen til at gå hurtigere

Få ventetiden i lufthavnen til at gå hurtigere

Ventetid i lufthavnen er ikke sjovt, og specielt hvis flyet bliver forsinket kan man pludselig have rigtig mange timer man skal “slå ihjel”.

Her får du derfor vores tre gode tips til hvordan du får ventetiden i lufthavnen til at gå lidt hurtigere:

1 – Lege sjove lege

I disse moderne tider med smartphones og konstant underholdning har mange af os glemt de tidsfordrivende lege vi legede da vi var mindre, men nu er det tid til at finde dem frem igen. Find dit indre barn frem og prøv f.eks. følgende:

  • Jeg kan se med mit lille øje: Find noget der starter med et bestemt bogstav eller har en bestemt farve, og lad de andre i selskabet gætte hvad det er.
  • 20 spørgsmål til professoren. Du tænker på noget, og de andre har nu 20 spørgsmål til at prøve at gætte det – og for at gøre det endnu sværere kan man spille med at du kun må svare ja eller nej.
  • Gæt en person. Tænk på en person, kendt eller en fra familien, død eller levende, og se om de andre i selskabet kan gætte det ved at stille spørgsmål – du må kun svare ja eller nej.

2 – Prøv dit held

De fleste lufthavne har i dag gratis internet, og hvis du har din computer eller din smartphone med kan du prøve dit held og se om du kan vinde noget der gør ventetiden lidt sjovere. Der er nemlig mange online casinoer hvor du kan spille om rigtige penge uden indskud, og så kan ventetiden hurtigt blive sjovere. Det er risikofrit, og selv om du skulle tabe så har du i hvert fald haft det sjovt i en time eller to.

3 – Læs en god bog

Hvis du har en smartphone eller computer med er det bare om at gå på nettet og finde en e-bogstjeneste som f.eks. Mofibo. Her kan du nemlig som regel få 14 dages gratis prøve, og så kan du hurtigt være i gang med at læse e-bøger.

Har du ikke adgang til internettet må du i stedet hive pengepungen frem og gå hen i den nærmeste kiosk eller boghandel (sådan en er der altid i lufthavne). Find en bog der ser spændende ud og køb så den – det kan godt være den koster lidt flere penge end du lige havde tænkt dig, men se det som en god investering i ikke at kede dig alt for meget.

Det var vores tre gode råd til hvordan du får ventetiden i lufthavnen til at gå lidt hurtigere – har du selv nogle gode tips så skriv gerne en kommentar nedenfor 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.