Få en fed sommerferie i det smukke Californien

Få en fed sommerferie i det smukke Californien

Sommeren er over os, og for mange betyder det, at det er tid til at tage på ferie – at komme ud og opleve en masse, nu hvor man ikke er bundet af arbejde og studier. Det kan dog være rigtig svært at beslutte sig for, hvor man gerne vil hen. Om sommeren vil man ofte gerne et sted hen, hvor vejret er godt, og hvor der er nogle lækre strande og en flot natur, så man kan dase i solen og få en dejlig, sommerlig kulør. En rejsedestination, der er blevet mere og mere populær, er USA og især Californien. Hvis du synes, at det lyder som en spænende destination for din næste rejse, så læs med lige her, og bliv klogere på den amerikanske vestkyst.

Noget der skal opleves

Californien er uden tvivl et sted, der skal opleves, inden man dør. Californien er den mest folkerige delstat i hele USA og har altså tre storbyer med over 1 million indbyggere. Derudover indeholder delstaten en masse fede byer såsom Los Angeles og San Fransisco, hvor man hurtigt kan få stillet sine kulturelle behov. Derudover byder delstaten også på de lækreste og mest ikoniske strande såsom Venice Beach, hvor den verdenskendte tv-serie Baywatch blandt andet er blevet filmet. Desuden kan man også tage ud og besøge det berømte Beverly Hills kvarter, hvor flere kendte verdensstjerner har sin daglige gang.

En god måde at rejse på, hvis man gerne vil til Californien, er at arrangere en roadtrip. Det kan anbefales, at man simpelthen lejer en bil, så snart man lander med flyet, og ellers bare kører langs vestkysten og ikke mindst Highway One, som byder på den smukkeste udsigt i flotte omgivelser langs Stillehavet. En roadtrip er simpelthen oplagt, fordi Californien byder på så mange forskellige ting, nemlig både storbyer, vand, strande, skov og ikke mindst ørken. Der er så mange ting at se, og hvis man gerne vil rundt over det hele, så vil det være det mest oplagte valg at tage bilen. Californien er uden tvivl en delstat, der er meget imponerende, og så har den noget for enhver smag.

Køb dine flybilletter og kom afsted

Californien er uden tvivl et besøg værd, og delstaten vil uden tvivl være en perfekt destination for din næste sommerferie. Delstaten byder på så mange forskellige ting, som man bare ikke må gå glip af, hvad end det er at få en bid af det berømte Hollywood liv, eller om man gerne vil blive bedre til at surfe på en af delstatens ikoniske strande. Dog kan flybilletter ofte være dyre, og det vil være en god idé at orientere sig omkring forskellige priser, hvis man ønsker at købe flybilletter til USA, for det behøver nemlig slet ikke at være så dyrt, som man tror. Der er simpelthen ingen undskyldninger for ikke at besøge denne fantastiske delstat, så det er bare med at få købt de flybilletter og komme afsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.