En rejse i dåbsgave; det kan godt lade sig gøre

1 år siden |  0 comments  |  Kom ud

Fødselsdage er der mange af. Her bliver der typisk produceret en liste med ønsker, som man kan vælge at forholde sig til eller lade være. Og ligesom til fødselsdage så bliver der også produceret ønskelister og gavelister til mange andre events. Dette kunne være bryllupper, større fødselsdage eller måske dåbsarrangementer. Men hvad sjovt er der ved at holde sig til en ønskeliste, hvor man alligevel ikke ved, om andre vælger samme gave? Ikke meget. Netop derfor er det også dem, som er tættest på den, som fejres, der skal forsøge at gå udenom ønskelisten og give noget særligt – og det er uanset, om det er en dåbsgave, bryllupsgave eller fødselsdagsgave.

En måde at bevæge sig væk fra ønskelisten på er ved at give et gavekort eller et sæt åbne flybilletter. Dette kan også lade sig gøre i dåbsgave, og det er energien værd at få arrangeret det. For der er intet større end den livserfaring, man får, når man er ude at rejse. Og der er ingen større glæde end første gang, familiens lille ny skal med på ferie. Hvordan du kommer omkring det at give en ferie eller rejse i dåbsgave, kommer der mere om her.

Print ikke blot et papir som gave


Til en dåb bliver der gjort noget ud af tingene. Og står du tæt på vedkommende, som har fået en lille guldklump, så bør du gøre det samme, når gaven skal gives. Har du valgt at give et sæt flybilletter, en del af en rejse eller lignende, så er det også vigtigt at huske, at det ikke er nok blot at printe et papir ud med billet, hotelreservation eller lignende. Det kan du komme udenom ved eksempelvis at give en mindre gave derudover, hvor den større overraskelse kan gemmes i. Dette kunne eksempelvis være gemt i lidt mere traditionelle dåbsgaver; måske en sparegris eller et smukt smykkeskrin med sløjfe.

Derudover er det også vigtigt at få forældrene fortalt, at denne del af rejsen er noget, som du vil hjælpe med at få til at ske. Det kan virke uoverskueligt at skulle rejse med en lille – men det kan også være, at rejsen inkluderer forældrene, og at du som nær ven kan tage dig af barnet imens? Der er mange muligheder.

Sæt prikken over i’et med et dåbssmykke


Det at vise omtanke og give mere end blot en genstand på ønskelisten er noget, som man burde vægte højt, nu hvor man er blevet inviteret med til denne begivenhed. Og lige netop det her med, at man er blevet inviteret med, det burde også betyde, at man kan tillade sig at give forældrene en lille smule. Det kunne eksempelvis være, at forældrene skulle have et matchende sæt smykker – til dåb er der jo netop rigeligt med gaver til barnets kommende år og til forældrenes kommende hverdag.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Ferie

5 måneder siden

0 comments

Pas godt på dit hjem imens du er på ferie

Ferie er en dejligt ting, som er os alle forundt. Det er på ferier – hvad end det er korte ture i Europa, lange verdensrejser eller korte besøg til andre steder i Danmark – at vi kobler af, glemmer hverdagens stress og jag og lader op igen. Folk kan...

9 måneder siden

0 comments

3 idéer til en ferie med drengene

Hvis det i jeres drengegruppe har været et nytårsforsæt at skulle ud og rejse sammen i 2018, så kan der med fordel læses videre, da vi nedenstående vil give tre forslag til, hvilke slags rejser I kan tage på. Det varierer naturligvis fra drengegruppe...

9 måneder siden

0 comments

Ferie, hvilken destination vælger du?

Det danske klima kalder nærmest på lysten til at rejse til varmere himmelstrøg engang imellem. Skal vi have garanti for godt vejr, varme og mulighed for at bade i havet, er det svært at få i norden. Især i de kolde måneder, sidder mange danskere klar...