Bliv klædt på til rejsen mod de varme lande

10 måneder siden |  0 comments  |  Destinationer

Temperaturerne nærmer sig frysepunktet, hvilket har medført et dansk landskab, som er fyldt med mennesker, der er pakket godt ind med handsker, tørklæde og store jakker. Dette er ikke altid så sjovt at stå op til, og trods den store oppakning er det stadig ulideligt koldt. Har du en drøm om at springe noget af vinteren over og i stedet ligge på en sandstrand med en kokosnød i den ene hånd, så find det her, hvor de har rejsen til dig. Når du så har fundet rejsen, kan du læse videre, hvor det praktiske tøj til høje temperaturer bliver gennemgået.

Luftigt overtøj er et must


De varme lande sydpå er sjovt nok kendt for grader, der ligger på den rigtige side af 25 nærmest døgnet rundt, og det skal du forholde dig til, hvis du ikke vil gå rundt og svede på hele din tur. Du kan derfor godt lade dine stramme skjorter og bukser blive i Danmark, da du i sådan en beklædning hurtigt vil få det umådeligt varmt, når Sydens sol bager på dig. Desuden vil den stramme mundering holde alt luften ude, og det kan virkelig blive en ubehagelig omgang, hvis du og familien skal ud og opleve noget i løbet af dagen.
Tøjet, der bare skal være i din kuffert, skal være noget, hvor der kan trænge luft ind. Som dreng kunne det være en løs T-shirt, en skjorte med korte ærmer eller måske en tanktop. Det samme gælder, når det kommer til dine shorts, eftersom de også skal være bare lidt løse, og de må altså helst ikke være klistret på dig, som er tilfældet i det danske modebillede, hvor alt skal sidde lidt stramt, hvilket igen skyldes vores usle andel af sol.
Reglerne omkring det løse tøj gælder også for pigerne, og derfor kan en top ligeledes være et rigtig godt valg, men skal man rejse med stil og komfort, kan det være rigtig fornuftig at smide lidt penge efter en farvestrålende sommerkjole. Udseendet af dit tøj er helt op til dig, men når det kommer til komforten, er det vigtigt, at det sidder lidt løst, så du også kan nyde gåturen midt på dagen under den stærke sol.

Få styr på fodtøjet


Når du skal ud og rejse, kommer du med sikkerhed til at gå en hel del, og det er selvom du rejser til Sydens sol med en plan om at slikke sol i døgndrift. Du skal naturligvis opleve nogle af seværdighederne i nærområdet, hvilket ofte betyder, at du skal gå nogle kilometer. På sådan en tur skal du ikke have dine Chelsea-boots eller Converse-sko på – nej, her vil det kræve et par gode kondisko med en god sål, hvor der kommer luft ind, så dine tæer stadig er i live efter turen.
Dog er det selvfølgelig også et must med sandaler på en ferie til de varme lande, da disse er lette at tage på, du undgår en svedig lugt, og så medvirker de også til, at du ikke får den grimme tanlinje mellem ankel og fod, som altid ser dum ud, når du render rundt i bare tæer ved strandkanten. Du kan finde dine sandaler her, og så ønskes du ellers en god ferie.EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

11 måneder siden

0 comments

Jagtrejser – en perfekt rejseform for dig der sætter pris på fuldtræffere og flot natur

Jagt er i dag populært som aldrig før. Flere og flere jager i den danske natur og der er i dag registreret flere jægere end nogensinde før. Især bymennesker søger ud i naturen og den nye type jæger er i dag langt fra den klassiske jagtprofil vi kende...

malaga-spanien

6 måneder siden

0 comments

Ferie i det spanske

Foråret er endelig over os, det betyder også, at mange allerede nu er ved at tænke på årets sommerferie. Hvor skal den gå hen? Hvad skal den koste etc. En oplagt feriedestination er den spanske kyst. Her er Malaga lufthavn ideelt placeret, da den lig...

marokko

1 år siden

0 comments

Tag til Marokko – oplev de mange attraktioner og den nye kultur

Før eller siden kommer vi til at trænge til endnu en ferie. Det bliver af og til nødvendigt med et afbræk fra den ensformige hverdag. Har du planlagt, at det snart er din tur til at komme væk fra Danmark, kan du lige så godt begynde at undersøge de m...