5 gode råd til at planlægge dine egne rejser

5 gode råd til at planlægge dine egne rejser

Det kan være fristende at vælge et rejsebureau, når landende uden for lille Danmark skal udforskes, men oftest for man meget mere ud af både sine penge og sin tid, hvis man vælger at planlægge sin egen rejse. Det kan virke grænseoverskridende og i mange tilfælde er det også meget tidskrævende, men i sidste ende er det, det hele værd.

Hvor skal man starte? Hvad skal man være opmærksom på? Der er mange ting der skal holdes styr på og hvis det er allerførste gang, kan det virke en smule uoverskueligt! Står du og skal planlægge en rejse, så vil de fem gode råd herunder, med garanti kunne være til stor hjælp!

1. Lav grundig research

Et af de vigtigste punkter og noget af det der kræver tid i forhold til planlægningen, er at give sig god tid til at undersøge den destination, man skal rejse til. Selvom det kan være spændende at udforske en destination helt uden at have lavet nogen form for research, så vil der altid være nogle praktiske ting som visum, valuta, strøm, sprog, kultur osv. der vil være nødvendige, at have sat sig ind i inden afrejse. Tag dig tid til at lave en grundig research, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser, der kunne være undgået.

Kilde: Boracay.dk

2. Vær realistisk med jeres tid

Selvom man formentlig gerne vil opleve så meget som overhovedet muligt på sin rejse, så er det vigtigt at være realistisk og også indregne nogle hviledage. Hvis alt bliver i et for højt tempo, vil I slet ikke kunne nå at nyde det i oplever. Tag hellere en time ekstra hvert sted, så I når at få det hele med!

3. Book overnatninger hjemmefra

Der kan både være fordele og ulemper ved at booke hoteller hjemmefra, men er rejsen under 3 uger, kan det hurtigt blive en stressfaktor, hvis man hele tiden skal til at planlægge sin næste overnatning, fremfor bare at finde frem til det hotel, man i forvejen har booket. Skal man blive længere tid på samme destination, er der mange fordele i at finde hotelguiden booke på destinationen, da dette ofte både er langt billigere, samt man i højere grad får sine ønsker opfyldt.

Kilde: JustBrowsing.dk

4. Hold et vågent øje med flybilletter

Hvis man som de fleste er på udkig efter både billige og gode flybilletter, er det en god idé, at holde øje med priser og selskaber igennem en længere periode. Priserne kan varier enormt meget og det kan være en fordel at tjekke priser fra forskellige lufthavne.

5. Udnyt at I helt selv bestemmer

I er helt selv herre over jeres tid og hvilke seværdigheder der skal besøges og hvornår. Det er en enorm frihed helt selv at kunne bestemme sin rejse og have mulighed for at se lige netop de ting, man går og drømmer om i ens eget tempo. Husk at nyde det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.