3 idéer til en ferie med drengene

3 idéer til en ferie med drengene

Hvis det i jeres drengegruppe har været et nytårsforsæt at skulle ud og rejse sammen i 2018, så kan der med fordel læses videre, da vi nedenstående vil give tre forslag til, hvilke slags rejser I kan tage på. Det varierer naturligvis fra drengegruppe til drengegruppe, hvad man finder mest interessant, hvad end det er en ferie med mest fokus på fest og druk, sportslige aktiviteter eller bare ren afslapning. Nedenstående vil forsøge at dække disse forskellige præferencer.

Jagtrejse

Er man i forvejen en gruppe af mennesker, som går op i at tage på jagt, så vil en jagtrejse være helt ideel. Dette kan gøres mange forskellige steder i verden, så her bør I først selv afgøre, hvilke dyr i gerne vil jagte samt hvilke omgivelser det skal være i. Eksempler hertil kan være bukkejagt i Dorchester, England, sortbjørnejagt i Altberta, Canada, eller selektionsjagt i Fontier Safaris i Sydafrika.

En jagtrejse er god at tage på med drengene af flere årsager. For det første er det en mulighed for at komme tæt på hinanden og nyde selskabet på tæt hold, hvis altså man vælger at tage på en ægte jagtrejse, hvor man sover i telt. For det andet er det en fed oplevelse at dele med sine venner at tage på jagt, da adrenalinen pumper rundt i blodet og intensiteten er på sit højeste hver gang man ligger med fingeren på aftrækkeren. Det er bestemt også denne del af rejsen, som vil være med til at ryste jer sammen for alvor.

Tager man på en jagtrejse, er det vigtigt at sørge for, at man har det rigtige udstyr med. Hvis man mangler jagtudstyr, kan dette findes ved at klikke på linket.

Golfrejse

En golfrejse er naturligvis bedst egnet til en gruppe drenge, der alle har praktiseret det før. Dog er det langt fra udelukket, at en golfrejse kan være god, selvom man ikke har spillet det særlig meget før. Golf kan spilles i helt fantastiske omgivelser og skal gøres for hyggens skyld, hvorfor det ikke er noget problem, hvis man ikke normalt spiller.

Derudover er det en super god måde at få hørt at alle de gode røverhistorier igen, da golf er en meget social sport, hvor man går og snakker meget samtidig med, at man spiller. Denne rejse er nok bedst egnet til de lidt ældre drengegrupper, hvor man har et forhold, som er mere formelt end det, man måske har i de lidt yngre aldersgrupper.

Verden er pakket med gode rejsedestinationer, hvis man ønsker at tage på en golfrejse. Her er et land som USA helt oplagt, da der her er mange forskellige resorts, som er specifikt egnede til golfrejser. Derudover er vejret godt egnet til at spille golf, hvilket jo spiller en stor rolle. Lyder dette som noget, der tiltrækker, så kan man booke sine flybilletter til USA ved at klikke på linket.

Skiferie

En skiferie kan man selv vælge, hvilket karakter skal have. Dog vil denne slags rejse typisk involvere en større mængde fest og farver end de to forrige forslag. Dette skyldes, at afterski er en stor del af skiferier, i hvert fald hvis man er afsted i en stor drengegruppe.

En skiferie er altså god at tage på med drengene, eftersom denne kombinerer flere forskellige aspekter. På en skiferie får man nemlig mulighed for både at røre sig, tage i spa (hvilket mange skiresorts tilbyder), at feste og meget mere.

Når man skal finde ud af, hvor man skal tage på skiferie, bør man gøre op med drengene, hvilke af disse dele af en skiferie, man vægter højest. Tager man afsted med formålet om at få fantastiske oplevelser på ski og derfor prioriterer det at stå, kan man med fordel finde destinationer, som er kendte for deres gode skifaciliteter. Er man derimod lidt mere til selve stemningen på en skidestination og glæder sig mere til afterski end selve det at stå, bør man vælge ud fra dette. Når man har forventningsafstemt, kan man med fordel købe billige flybilletter ved at klikke på linket.

Der er masser af muligheder for at få en god rejse med drengene. Ovenstående er blot eksempler, eftersom det handler om at ramme de kollektive præferencer, hvis man ønsker at tage på en vellykket rejse. Gør derfor først dette, hvorefter I kan begynde at finde et specifikt sted at tage hen, der opfylder disse præferencer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.